Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Masarivici. Mohu rici, napsal jste zajimavy clanek. Za sebe mohu jen odpovedet a rici svuj nesouhlas k vasim poslednim vetam. Jen svuj nesouhlas. Neverim pruzkumum volebnich preferencich,  a bujarym vykrikum "cely narod" a vsem, kteri ve prospech sveho mysleni vymysleji podobne vykriky, protoze nam chteji rici jen svoji pravdu. Vzpominam si dobre na dobu pred volbami 2010. Vedeni jedne strany uz bylo v agonii. jeji vudce se uz videl jak bude vladnou, jak silny mandat bude mit. A ejhle. Volici rozdelili hlasy jinak. Vudce zpadl do propasti zapomenuti a ti zrudni z druhe strany vladli dal. Dejte pozor. Historie se opakuje. At se vas sen nerozplyne jak tomu vudci. Jen dodam. Nevolil jsem ani tu stranu v agonii a ani tu zrudnou.

0 0
možnosti
JL

Krize je tady někdy od dob vlády Václava Klause a podílely se na ní všechny vlády, včetně těch socanských. Netvrdil bych, že jí vyprodukoval Nečas, ten v tom jenom úspěšně pokračovbal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1673x
Jsem člověk středního věku,který má širokě spektrum zájmů-od literatury,hudby,sportu až po cestováni a poznávání nových lidí,kultur.Začal jsem psát od 29.06.2013, tak doufám, že si mé články někdo přečte a případně je i ocení.Přeji všem to nejlepší a krásný den!

Seznam rubrik