Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych nedával Havlům na hlavu svatozář... Váš článek je téměř propagační. Ten "pomlouvačný" jsem také četl.  Za kolaboraci jim byl zabaven majek, a museli to během války opravdu s Němci válet, že se jim nic nestalo, neboť byli židé.

V politice, penězích a moci, se nic nenechává náhodě. I náš "slavný" převrat byl dlouhodobě připravován.  "Zadní vrátka", na které se komunistická inteligence doslova třásla. A povedlo se jim to. Myslíte si někdo, že soudruhy politická změna  překvapila?

6 8
možnosti
JM

Vy take vidite zida pod kazdym kamenem, ze pane Kouba ? A co pod postel, podival jste se ?

Docela me tahleta komunisticka nevrazivost k rodine Havlu bavi.

Pouzivam kazdy rok nejmene 2x Vaclav Havel Airport a verte me, je to dobry pocit. R^

8 6
možnosti
MT

Zato dneska se uz kolaboruje s EU a jejimi eurokraty.

0 0
možnosti
PS

Poucny clanek. Vubec jsem napriklad nevedel ze "Miloš Havel byl ve své době nejvýznamnější český podnikatel".

2 0
možnosti
JK

J13o55s11e20f 77K93r33u41m

27. 9. 2013 8:58

je fakt, že přejmenování letiště byla fraška jako prase :-) ale co, třeba to bude jednou letiště geroje vaclava miloševiče gavela ;-D anebo po někom jiným? jinak havel podělal, co mohl, ať úmyslně nebo neúmyslně. Rv

8 8
možnosti
JT

Spis bych rekl ze neumyslne. Byl to takovej tydyt. Jen se kouknete na ty jeho sileny hry

6 3
možnosti
JH

Vazeny, zjistete si laskave neco o O. Schindlerovi.....v tomto svetle totiz jen potvrzujete pravdivost toho letaku.....Schindler nebyl v zadnem pripade zadny svatousek, ale vypocitavec, ktery udelal na severni Morave spoustu svinstev

2 4
možnosti
JH

no jak tak ctu pochvalne reakce, tak je to v tomhle state velka tragedie s vyukou dejin....Schindler byl NUCEN komunikovat s nacisty 8-o ....boze, to je neuveritelne, agent SD, vyderac a ochlasta je razem hrdina

1 2
možnosti
JL

Samozřejmě Karma! R^

2 2
možnosti
Foto

Je opravdu zajímavé, že doposud se nikdo, kromě mě, nezmínil o slovu kolaborant, ačkoli je zcela klíčové a po válce bylo naprosto zásadní. Ale zde, aby nám náhodou modla nepadla z piedestalu je to slovo zakázané.

A přitom po válce to byla opravdu to nejdůležitější kriterium a možná si někdo i vzpomene na případ Vlasty Buriana, obviněného z kolaborace jen proto, že v rozhlase přečetl jakýsi zesměšňující skeč proti dvojici V+W. A tady nic???

5 7
možnosti
JH

No ono je to těžké. Váš oblíbenec M. Zeman nepokrytě vypíjí a kolaboruje s Rusy, a přesto ho nikdo zatím kolaborantem nenazývá. Asi proto, aby vám modla nepadla z piedestalu.

11 6
možnosti
PK

Karma, zase jsem o něco chytřejší:-)

3 0
možnosti
Foto

A co jste se nového dozvěděl? Konkrétně prosím.

0 3
možnosti
TH

Velka karma. 

Ale je opravdu smutne, ze tomu lidi - nekteri- veri.

7 0
možnosti
Foto

Čemu někteří lidé věří?

0 7
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1673x
Jsem člověk středního věku,který má širokě spektrum zájmů-od literatury,hudby,sportu až po cestováni a poznávání nových lidí,kultur.Začal jsem psát od 29.06.2013, tak doufám, že si mé články někdo přečte a případně je i ocení.Přeji všem to nejlepší a krásný den!

Seznam rubrik