Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Zeman je nepoučitelný, má za to, že si s voliči může dělat co se mu zamane. Neprošlo mu SPOZ, neprošel mu Hašek, docela se těším s jakým komediálním vystoupením přijde příště.

Pár tipů bych měl ... všechny mají společné jedno - nová vláda nevznikne a zůstane úřadovat "jeho" kabinet.

1 1
možnosti

Chybu neudělal M.Zeman a můžeme si o něm myslet cokoliv, ale oranžoví kluci kolem M.haška. Oni přišli na hrad, nikoliv M.Zeman na jejich teritorium za nimi.;-) Sametovým Čechům je to jedno, pokud se bude jedno oranžové křídlo opět sametově mazlit s rudými bratry na třetí Havlovsko-kapitalistické cestě.

1 1
možnosti
Foto

Jasně! Za všechno může Zeman. Jak je dobré znáti viníka. Stejně tak jako je dobré bydlo býti bidelníkem. Nakonec i blahoslavení duchem chudí, nebotˇi jejich jest království ,,nettové". A jinak, kdo má právo soudit? Asi pouze ten, kdo ví a zná. Ten také chápe a rozumí. Osobně o takovém  člověku nevím. Třeba někde je. Jeden takovej prej už tu byl. Ale ukřižovali ho za to. A to i on si dovolil zapochybovat!

0 2
možnosti
Foto

Já vím, že za všechno můžou trpaslíci, ale Zeman v tom jede taky. ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1673x
Jsem člověk středního věku,který má širokě spektrum zájmů-od literatury,hudby,sportu až po cestováni a poznávání nových lidí,kultur.Začal jsem psát od 29.06.2013, tak doufám, že si mé články někdo přečte a případně je i ocení.Přeji všem to nejlepší a krásný den!

Seznam rubrik