Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo hezký,beru.jen vám nějak vypadly zbylé,dosud parlamentní,strany...:-)[>-]

0 0
možnosti

J67a86n 96R46á25ž

24. 10. 2013 17:14

Sobotka, Hašek, či M.Benda nepoznali nic jiného než politiku. Ta  formovala jejich vnímání života, ta jim dala základní životní návyky i základní vzorce chování k jiným lidem., Mladý člověk jakmikle dozraje do produktivního věku, chodí do práce, pozná lidi z různých soviálních vrstev, setkává se s lidmi různých názorů na svět, vede selektivní diskuze o životě a tak pozná jeho různorodost. Tím si také najde svoje místo, kde může být prospěšný sobě, své rodině i celku. Jenom  životem v rozmanitém prostředí a při setkání s rozmanitými lidmi získá životní zkušenosti, které pak může předat jako základní vzorec chování emancipovaného a společnosti prospěšného jednání svým dětem.

Jakou životní zkušenost může mýt člověk, který svůj produktivní věk neprožil jinde než v naprosto eticky i pojmově deformovaném rostředí, jaké je  ve Sněmovně, kde se tkává s lidmi, jejichž vzorce chování jsou pokřivené životem ve lži a předstírání, kde sobecké zájmy jsou nadřazeny nad zájmy veřejnými, kde důvodem ke kooperaci je hmotný prospěch a nikoliv společně sdílené životní hodnoty?

P.S. Opravdu nechápu, jak může dát někdo hlas straně, která nabízí veřejnosti jako předsedu vlády člověkla s tak pokřiveným uvažováním, jako má Sobotka, či Hašek!

3 0
možnosti

Škoda, že nelze dát karmu za příspěvek v diskusi! Slovo od slova s vámi naprosto souhlasím!

1 0
možnosti
Foto

Když má KSČM v názvu komunismus proč ji nevyčítat politické vraždy. Pak ale, když má KDU v názvu křesťanství mělo by se to dělat i u ní. To bylo upálených nešťastníků, jen proto, že nepapouškovali to co církev. V podstatě rovněž politické vraždy pro odlišný názor.

1 2
možnosti

V26i91t 83D55r71b80a24l

24. 10. 2013 16:01

Jaksi jste vsak nepostrehl, ze cirkev se za nepravosti, usty papeze, omluvila. Na rozdil od komousu, kteri se neomluvili nikdy...

1 0
možnosti

Predevsim je vtipne, jak Sobotka uz dopredu porcuje ziveho mamuta ... Kdyz pominu 1000 dalsich vlastnosti, ktere Sobotkovi chybi, tak je to predvsim pokora.

3 0
možnosti

Dle některých dokonce jeden z nejlepších ministrů financí ;-D

1 0
možnosti
Foto

Zjednodusene receno, "kam vitr, tam plast". To je Sobotka.

3 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1673x
Jsem člověk středního věku,který má širokě spektrum zájmů-od literatury,hudby,sportu až po cestováni a poznávání nových lidí,kultur.Začal jsem psát od 29.06.2013, tak doufám, že si mé články někdo přečte a případně je i ocení.Přeji všem to nejlepší a krásný den!

Seznam rubrik